Na spodnji povezavi si preberite zadnja obvestila o poteku pouka.

ZADNJA OBVESTILA

 

Spoštovani starši,

Danes, 13. 3. 2020 bomo pouk v glasbeni šoli po navodilih Ministrstva organizirali po urniku. Vaje Pihalnega orkestra danes odpadejo. V domači oskrbi naj ostanejo otroci, ki kažejo znake bolezni. Odsotnost javite učitelju predmeta.

Od ponedeljka, 16. 3. 2020 bo zaradi izvajanja ukrepov za preprečitev širjenja korona virusa in na podlagi sklepa vlade RS in odredbe Ministrstva za zdravje, ki začasno prepoveduje zbiranje ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja, odpovedana izobraževalna dejavnost v Glasbeni šoli Radovljica in se le ta fizično ne bo izvajala vse do preklica.

S Strani Ministrstva za šolstvo in šport, smo šole prejele usmeritve in možnosti za izvedbo pouka. Z učitelji smo se dogovorili o načinih izvajanja pouka na daljavo. Izkoristili bomo našo spletno stran in aplikacijo e-Glasbena šola, preko katere bodo učitelji vam oz. učencem pošiljali notno gradivo ter vaje, ki jih morajo učenci opraviti. Vse podrobnosti vam bomo sproti sporočali oz. vas bodo o njih obveščali učitelji. Prosim bodite pozorni na našo spletno stran in e-sporočila!

Prosim, da tudi vi upoštevate navodila in priporočila Ministrstva za zdravje in NIJZ.

Želim vam vse dobro in ostanimo zdravi.

                                                                                         Marko Možina, ravnatelj