VPIS V GLASBENO ŠOLO RADOVLJICA

 

Spoštovani starši in otroci! Leto je naokrog in v Glasbeni šoli Radovljica vas ponovno vabimo k vpisu v NOVO šolsko leto 2024/2025.

Pomembna novost: razpored sprejemnih izpitov si lahko ogledate na naslednji povezavi:

Razpored sprejemnih izpitov

Prijavite se preko spletnega obrazca, in sicer od 6. do 23. maja 2024, na naslednji povezavi:

Prijava 2024/2025

Za naslednje inštrumente smo podaljšali vpis do 26.5.2024: trobenta, pozavna, evfonij, violončelo, citre, klarinet, kljunasta flavta, balet, glasbena pripravnica.

Najmlajše (petletnike) vabimo v predšolsko glasbeno vzgojo, malo večje (šestletnike) vabimo v glasbeno pripravnico, že zares velike (sedemletnike in starejše) pa vabimo k učenju inštrumentov in petja. Vse, ki jim je pri srcu ples in so starejši od štirih let, vabimo k vpisu v baletni vrtec, plesno pripravnico in balet, ki ga izvajamo v čudoviti plesni dvorani Radovljiške graščine.

Sprejemni preizkusi bodo 28. in 29. maja. Otrok se udeleži sprejemnega preizkusa, če se vpiše na igranje instrumenta ali petja, če pa se bo pridružil glasbeni pripravnici ali baletu, pa sprejemnih preizkusov ne opravlja. Pred udeležbo se držite razporeda (e-razpored), ki ga bomo objavili na naši spletni strani 24. maja.

Dan odprtih vrat v Glasbeni šoli Radovljica bo 15. maja ob 17.00 in 18.00 uri. Na dogodku bodo otroci in starši spoznali način dela na šoli in posamezne inštrumente. Predstavitev inštrumentov bo prav tako dostopna preko povezave na naši spletni strani.

Že vnaprej si lahko spodaj pogledate, na katere inštrumente (oziroma petje in ples) bi se radi vpisali: